Uneix-te a nosaltres

Vols ser membre de l’associació? No ens importa el motiu, tan si vens per participar als nostres projectes, per suggerir-ne de nous, per aprendre i compartir coneixements, per convèncer la teva família de que socialitzes amb algú, de que tens amics reals que viuen fora d’Internet, o simplement per veure com ens cremem amb el soldador o ens empassem una barreja tòxica accidentalment. Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu! Assegura’t de posar bé l’adreça de correu electrònic, ja que és el mitjà principal que farem servir per contactar-te.

Per tal de donar continuitat a aquestes activitats i poder afrontar els pagaments de llum i aigua del local, així com el material necessari per portar a terme tots els projectes que es proposin, hem definit 3 tipus de soci amb 3 nivells de compromís i econòmics diferents:

  • Soci Ewok: perfil estudiant amb accés a les activitats de l’associació i preus especials a les que es facin amb l’Ajuntament. No disposa de clau del local. 30€ anuals.
  • Soci Padawan: perfil adult amb accés a les activitats de l’associació i preus especials a les que es facin amb l’Ajuntament. No disposa de clau del local. 60€ anuals.
  • Soci Jedi: perfil adult amb accés a les activitats de l’associació i preus especials a les que es facin amb l’Ajuntament. Disposa de clau del local. Accés restringit a socis amb un any rodatge. 120€ anuals.

Sol·licitud d'ingrés

Els camps marcats amb * són obligatoris

Manifesto que estic interessat en formar part del HackerSpace Base42.org, que accepto les condicions de règim intern i que abonaré anualment les quotes de soci convingudes.


En virtud de la Llei de Protecció de Dades, també accepto que les meves dades de caràcter personal s'incorporin al fitxer de socis de l'associació i que aquesta utilitzi el correu elèctronic o el telèfon per comunicar-se amb mi. Per a exercir el dret d'accés, rectificació, oposició o cancel·lació d'aquestes dades caldrà que ho comuniqueu per correu electrònic a info@base42.org.